torstai 3. huhtikuuta 2014

Mattoja, mattoja

Aloitin eilen uuden maton virkkaamisen, katsotaan nyt onko kesken vielä vuoden päästä. Ohjeen nappasin Kauhavan kangasaitan sivuilta. Ja tällä kertaa kiinnitin käsialan huomioon ja teen löysää, ettei tarvi hiki päässä koukuta.


Heitin menemään eteisen kuramaton samalla kun likan kanssa tyhjättiin sieltä kaikki talvi- ja villavaatteet pois. Mutta ei kyllä ilman pärjänny, joten halusin tehdä etu- ja takaovelle pitsimatot. Olisi voinut ostaa sellaista laadukasta metritavarana myytävävää mattoa, mutta mä olin pihi ja ostin sopurahasta kaksi euron köppäistä mattoa. Sieltä lähti mukaan myös ihana punainen vahakangasliina valkoisilla palloilla.

No sitten siihen mattoon, ei tarvinnu ku kulhon, sakset ja neidiltä lainatun liidun ja eikun hommiin.Ja aikaa meni ehkä viisi minuuttia. Lopputulos: onhan nuo vähän köppääset ja pienet, mutta ehkä hetken ajaa asiansa.3 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. no varastettu ideahan tää on, monissa blogeissa jo nähty, mutta niin nopea ja helppo toteuttaa, että oli ihan pakko, ja onhan nuo kivat näköiset.

      Poista
  2. Aivan mieletön idea! Vaikka varastettu onkin :D Taidan pistää vahingon kiertoon ja varastaa tämän itsekin. Takapihan oven edusta kun kaipaa kipeästi kuramattoa, joka olisi sekä käytännöllinen, että kaunis...nyt taisin löytää vinkin moiseen :D

    VastaaPoista