tiistai 25. maaliskuuta 2014

Virkattu tähtimatto ja ensimmäinen ja viimeinen pulkkailu

Viime viikolla kun lunta tuli reippaasti, päätin että nyt lähdetään pulkkailemaan, kun ei koko talvena ehditty. Hyvä kun mentiin, seuraavana päivänä lumi oli taas sulanut. Ja pitihän sitä käydä syömässä donitsit päälle, tai no neiti söi. Tai itseasiassa otti vitriinistä, joten ei auttanut kuin maksaa, ei viitsinyt käpälöityä takaisin pistää :).

haalari pomp de lux, hanskat ticketin, kengät viking ja hattu hene`s


Ja sitten siihen tähtimattoon. Tämä oli tarkoitus valmistua jo joulukuusen alle, mutta eipä ehtinyt, laiskuus iski. Ja odotteli tähän asti muutamia viimeitä pylväitä. Nyt on kuitenkin päässyt lattialle. Oli tosi raskas virkata kun oli aika paksua trikookudetta ja mun käsiala on tiukka. Tai aloitan aina liian tiukalla. Jos seuraavaksi muistaisi. Tulihan tästä vähän muotopuoli, mutta hälläväliä. Ja ohje oli kirjasta Kat Coldinin: koukkuleikki.
Neiti lähti isälleen yötä, joten saa huokaista, ja ehkåpä nukkua yön ilman, että joku potkii jatkuvasti (juu likka nukkuu äidin vieressä).


6 kommenttia:

 1. Ihana :) Mä alkasin eilen kanssa virkata mattoa, mutta loppuikin kude ihan kesken.. saa nähdä loppuuko innostuskin :) laita ihmeessä ohje tuohon mattoon, jos viitsit!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kudetta kyllä kuluu hirveä määrä:), en viitsi tässä jakaa ohjetta kun ei ole oma, mutta tuossa mainittiin mistä kirjasta niin hae kirjastosta, sieltä mäkin.

   Poista
 2. Sinulle osui voitto blogini arvonnassa! Käyppä kurkkaamassa :)

  VastaaPoista
 3. Ihana tähti! Mulla oottais tolla kans aika monta kiloa kudetta, että virkkaisin ne matoiksi ja ties miksi muuksi... Milloinhan sitä joutais :D

  VastaaPoista