torstai 6. maaliskuuta 2014

Luova lapsi

Millä tavalla teidän lapsen luovuus näkyy? Saako lapsi sisustaa, omassa huoneessa vai koko kodissa? Meillä neiti osallistuu koko kodin sisustukseen, onhan tämä meidän yhteinen koti, välttämättä kaikkea en haluaisi niin kuin neiti laittaa, mutta saa suurimman osan toteuttaa. Lamppuun meillä on ripusteltu kaikenlaista tytön ideoimana:)


 

Seinille tehdään vaihtelevia kollaaseja.


Mun rautainen sisustuselementti on saanut vaatteet. Vaatteet myös vaihtelee, välillä tästä tehdään mummu hiuksineen. Tämä on kolmijalkainen, joten välillä jaloissa  on kolme kumisaapasta.


Tyttö on myös kova piirtämään, ja meiltä kotoa löytyy kuulemma enemmän kyniä kuin päiväkodista ;).

paha äitipuoli
lumikki (tämä on ollut tarkoitus viedä hoitotäti Emilialle, mutta näköjään on kotona aina vaan)

varmaankin lumikki vasemmalla ja edessä kuka lie

lumikki varmaan ainakin inspiraationa
lumikki taas, ei voi erehtyä
Meillä on prinsessat olleet suuressa suosiossa, mutta nyt on siirrytty muumeihin, kauan sitten ostettu muumitalokin on vihdoin päässyt leikkeihin.

Rakastan luovaa tyttöäni.

Päiväkotiin olen valitellut askartelujen vähyyttä. Kotiin tuodaan oikeastaan pelkkää värityskuvia. Vastaukseksi olen saanut, ettei askartelu oikeastaan kuulu enää päiväkotien opetussuunnitelmiin, jos jotain askarrellaan ne on sellaisia yhteistyötä, jotka jäävät päiväkotiin. Päiväkodissa kuulemaan valmennetaan nykyään tulevaisuuteen ja tehdään asioita joista on tulevaisuudessa hyötyä.

Vissiin yksilöllisyys ja luovuus yritetään tappaa. En tykkää. Mitä mietä sinä olet? Askarrellaanko teidän hoitopaikassa? Eikö mielikuvitusta ja käsien luovuutta enää tarvita?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti