perjantai 21. helmikuuta 2014

Ex-anopin käsky

No ei sentään, mutta kun puhuin hänen kanssaan ja valittelin etten jaksa enää päivitellä blogia, kun tuskin ketään kiinnostaa mun asiat, niin sanoi, että hän käy joka päivä kurkkaamassa jos olisi tullut jotain uutta ja aina vaan siellä on se joulukuusi :).

No ehkä on sitten parasta tulla moikkaamaan. Eletään täällä samanlaista rauhallista elämää kuin aiemmin, ja oma vointini on huomattavasti parantunut, edellistä blogiani lukeneet tietävät, mistä lähdettiin.

Neiti on kovasti kasvanut ja oikea prinsessa, ja erittäin kovapäinen. Kehen lie tullut ;).

Käsitöitä on kesken miljoonia (juu vähän liioiteltua). Hankin kuitenkin tänään terapian yhtyedessä blogeissa vilahtaneet neliönmalliset sukkapuikot, joten yhdet sukat täytyy tietenkin aloittaa. Mulla on tässä tänään vapaailta ja aion viettää sen niinkin vauhdikkaasti kuin voice of finlandia tuijotellen, pakastepizzaa syöden ja ja no tietenkin neuloen ja virkaten.

Tässä myös edelliset valmistuneet sukat, malli on cookien wedge, mutta ei nyt tismalleen samanlaisilta näytä, no sukat kuitenkin.


Hauskaa perjantai-iltaa, ja olisi mukava jos jätätte merkin jos tänne vielä eksytte, jos siitä saisi pienen kipinän palailla asiaan.

4 kommenttia:

 1. Täälläki odoteltu uutta postausta joten kiva ku palasit moikkaileen ja kertoileen kuulumisia :) Me tytöthän ollaan tunnetusti kova/itsepäisiä, hih :) Hauskaa viikonloppua!!

  VastaaPoista
 2. Ihanat sukat! väritkin sointuu hyvin toisiinsa, tosi nätit :)

  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 3. tasaisesti mäkin käyn kurkkaamassa onko uutta päivitystä :)

  VastaaPoista
 4. Heippa ja hauska kuulla susta :)

  VastaaPoista