lauantai 17. elokuuta 2013

Syys- ja talvivaatteiden inventaario

En tiedä muualla, mutta täällä on kyllä kesä tuntunut menevän ohi ja eilen jaksoin kaivaa kaapeista esiin välikausi- ja talvivaatteet, jotta tietää mitä on ja mitä puuttuu. Aika hyvällä mallilla näyttää olevan, kaikki saatiin myös sovitettua, mutta sovituskuvia ei ehtinyt napata kun tyyli oli, että vaate päälle ja sit heivattiin pois. Valitan muutenkin kuvien laatua.


Ensimmäisenä meillä on ticketin plain rain fleecellä, kokona 104, hattuja on useampia ja kaikki ennestään ollut käytös, samoin hanskat, kenkinä vikingin vk-kengät sekä parit lenkkarit.


Ticketin rubber rain fleecellä löytyy myös, kokona on 98, mutta hyvin vielä mahtuu. Anrinkon blogista voitettu molon takki kokoa 110, mutta oli sopiva, aika naftia kokoa.


Sitten löytyy mini a turen takki koossa 104 ja bogin housut, ja samoilla asusteilla ja kengillä mennään.Haalarina on moloa, tässäkin koko 110 ja on ihan hyvä, pientä kasvunvaraa, samat kengät, olisi kiva saada jotkin vihreät, nuo popin vihreät hanskat sopii tosi hyvin luonnossa tähän haalariin, tekisi mieli teettää tähän myös pipo josta löytyisi samaa vihreän sävyä.

Sitten talvivaatteisiin:)


Haalarina meillä on tämä ihana fransan haalari, jonka hommasin alesta, toivotaan että kestää kun olen lukenut erilaisista käyttökokemuksista, hanskoja löytyy lennet, mini a turet sekä nallukat, kengät viking ja sorel.


Toisena haalarina on tämä ticket koko 104, ihan passeli koko, mutta en edelleenkään ymmärrä miksi tilasin tämän sävyn kun alessa oli silloin tanskassa kukkahaalaria ja muitakin tyttömäisiä. Kenkinä tepsut, saattaapi olla että tarvitaan kokoa isommat, nämä ovat 27. Hanskoina ticketin ja jotku toiset, kaikki myssyt on ollut jo aikaisemminkin käytössä.


Sitten talven kaksiosainen, reimatecin takki koko 104 ja racoonin housut koko 110, hyvät kooltaan, vielä meni nuo ticketin 98 koon housutkin, mut ehkäpä kannattaa panna kiertoon jos kasvua vielä tulee, kengät kuomat ja paxit, asusteet ennnenkin käytössä olleita.


Kauppatakkina benettonin untsikka koko 100, meni just vielä, että isompaa kauppatakkia pitäisi ehkä katsella.


Välivaatteiksi kivatin villahaalari ja reiman fleecehaalari.

Onko kukaan pakannut jo selviä helle- ja kesävaatteita pois?

ps. meille voi tarjota isompia tepsuja ja kauppatakkia.

7 kommenttia:

 1. Mun mielestä tuo ruskea haalari on oikein kiva!
  Vaaleanpunaisten asusteiden kanssa tosi kaunis! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. no kun ei se ole ruskea, viime vuonna meillä sellainen olikin, tuo on sellainen vihreä, olikohan oliivi tai joku sellainen

   Poista
 2. Hyvä tilanne vaatteiden kanssa! Onko toi plain rain kuinka kokoaan vastaava?
  Aika ihania vaatteita niin syksyyn kuin talveenkin <3 Jos syksyn jälkeen laitat noita vk-juttuja myyntiin niin pidä ihmeessä blogikirppis ;)

  VastaaPoista
 3. Mulle kävi niin samanlailla tuon Ticketin haalarin kanssa. En tajua mitä ajattelin kun tein tilausta?? Nyt harmittaa.

  VastaaPoista
 4. Menikö sulla se keltainen pico jo?

  VastaaPoista