tiistai 28. toukokuuta 2013

Viikonloppuna ja markkinoilla

Mä rakastan tätä vuodenaikaa, ihania tuoksuja, kaikki on puhjennut kukkaan. Neidillä on kuvassa virkattu lippis, joka oli kyllä tarkoitettu mulle, mutta tuli liian pieni. Mekko on hm:n.Teimme myös voikukkaseppeleen, se olisi saanut olla vähän isompi;)Viikonloppuna olimme mummulassa yökylässä ja sunnuntaina kävimme markkinoilla, perinteiset lakut täytyi ostaa ja neidin piti saada myös pehmis.Junaakin uskallettiin kokeilla, vaikka oli aika kovaääninen, meillä ei tykätä kovista äänistä, mm imurista, vatkaimesta, eikä olla koskaan tykätty leluista joista kuuluu ääniä.

Piipahdettiin myös Villa honkasalo-blogista  tutun puodissa. Ihana puoti ja ihana verkkokauppa, suosittelen:).Muutama uusi lattemuki pääsi ostoskassiin, ostettiin myös paperipillejä ja jotain purnukoita.
Toin sisälle syreeninoksia, mutta tuoksu oli niin voimakas, että pääsivät takapihalle hetken päästä.

Ihanaa päivänjatkoa, pitäisi mennä pihapuuhiin ja viedä neiti tänään heittämään talviturkkinsa. Onko teillä jo heitetty?

4 kommenttia:

 1. Kivoja kesäisiä kuvia. Minun pitää vielä odotella kuukausi kesälomaa, mutta onneksi voi nauttia valoisista, lämpimistä illoista ja aurinkoisista viikonlopuista. Rakastan kesää <3

  VastaaPoista
 2. ihania kesätunnelmia, ei oo meillä vielä uskallettu talviturkkia heittää... ;D

  VastaaPoista
 3. Voi kun kivoja kuvia - näistä tuli hyvälle tuulelle; pikku neiti on nimittäin niin kesätunnelmissa;)

  VastaaPoista
 4. Hahah... Meidän Mummolat on samalla paikkakunnalla ;) Oltiin sunnuntaina samaisilla markkinoilla ja tavattiin sama tuttu kaupan emäntä, torilla tällä kertaa hänkin :)

  VastaaPoista