sunnuntai 10. maaliskuuta 2013

Evakossa

Huomenna alkaa aamuseiskalta meillä kylppäriremontti ja siirtyillään tämän päivän aikana evakkoon, tai mä oonkin jo täällä bloggamassa. Aika paljon tavaraa pitää tuoda että pärjäilee muutamia viikkoja, kun tämä asunto oli ihan tyhjä, onneksi on meidän kämpän lähellä niin saa hakea koko ajan mitä tarvii. Muutama kuva meidän väliaikaisasumuksesta.
Että tälleen, toivottavasti remppa on pian ohi. Vaikka aika vapauttavaa olisi muuttaa ja ottaa vain tärkeimmät mukaan ja pikkuhiljaa rakentaa sisustus uusiksi.

2 kommenttia:

  1. Meillä on kans kylppäriremppa tulos, vaan ei evakko paikkaa! Urakoitsija ja me ollaan ihan ihneissään miten se käytännössä hoidetaan...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. meillä onneksi onnistui tällä tavoin, toinen vaihtoehto olisi ollut mennä sukulaisten nurkkiin, mutta siinä olisi arki kyllä mennyt aivan sekaisin. asutteko te vuokra-asunnossa, silloin kyllä pitäisi joku sen kautta järjestää. meillähän siis vessakin on kylppäris ja puretaan niin ei kyl mitenkään siellä olis voinu asua. vietetään varmasti pääsiäinen vielä evakos, mut onneks tuo meidän kämppä on tosiaan alle sadan metrin päässä.

      Poista