sunnuntai 17. helmikuuta 2013

Tiskirättejä ja ihanuuksia

Oon viimeaikoina virkkailut ja neulonut tiskirättejä, ne on niin kivoja käytössä ja mukavia pikkuisia käsitöitä. Jonkun blogin kautta löysin ohjeen tällaiseen pesukarhurättiin. Eikö ole suloisia. Ohje on täältä.
Jotakin ihanuuksia on myös tullut hankittua. Muutama ihana t-paita ebaysta.Silverjunglelta pari hattua, dino meidän racoonin haalariin ja raidallinen pipo meidän pico-takkiin.


Nextin ihana takki fb-kirpparilta.


Benettonin uusi ihana kevät-kesätakki fb-kirpparilta, juu ja myönnän että meillä on takkeja aika paljon, mutta en voi vastustaa niitä ja neiti ei suostu myimään mitään:), ja mikäs siinä myydään sitten kun jää pieneksi.


Oltiin mummulassa toissa yönä ja vaari oli ostanut neidille sukset, harmi kun ei ollut kameraa mukana, oli niin taitava heti, hiihti (tai no käveli suksilla) pitkän matkan ja kaatui vain kerran. Minä kävin myös puntarilla, ja apua paino oli noussut, vähän sellainen tunne ollutkin. Voisiko syynä olla esim. seuraava rocky road, täytyy varmaan vähentää herkuttelua kun ruoka on alkanut maistumaan paremmin.


Herkullista sunnuntaita:)

3 kommenttia:

 1. Vautsivau... Hienoja virkkauksia olet tehnyt, tykkään. Mulla on suunnitelmissa kokeilla sellaista virkattavaa pyöreää mattoa mitä näkyy nyt vähän joka puolella. Katsotaan saanko aikaiseksi:)

  VastaaPoista
 2. Ihania käsitöitä ja kauniita vaatteita oi että! Hiihtäminen kyllä kivaa jos siitä innostuu:)

  VastaaPoista
 3. Iiks, mitä ihanuuksia täällä onkaan. Ensinnäkin nuo tiskirätit, aivan hurjan hauskoja, olet taitava!
  Ja Neidin vaatteista nuo paidat ovat kyllä superkauniita, samoin tuo pinkki duffeli!
  Mukavaa alkavaa viikkoa!

  VastaaPoista