perjantai 22. helmikuuta 2013

Neidin kynästä

Tai no tussista, on ollut kiva seurailla neidin piirustustaidon kehittymistä, ihan muutamissa viikoissa kehittynyt pääjalkaisista todella mielikuvituksellisiin ja monimuotoisiin. Meillä tykätään myös värityskirjoista todella paljon ja joka päivä kädet onkin tussia täynnä:)


pupuja, latasin vain kuvan väärinpäin

siili, ja taas latasin väärinpäin


näppyläisiä ihmisiä :)

meillä fanitetaan näitä autoja hirveästi, kaikki pitäis liittyä niihin, pehmoleluja on monta jo

juu taas olen ladannut väärinpäin

Meille tulee mummu tänään yökylään, itse kävin hakemas kirjastosta tuon pinnalla olevan 12xkoti-kirjan, tapaan aina ensin lainata kirjastosta ennenkuin ostan omaksi, ettei tule virheostoksia.

Oikein kivaa viikonlopun alkua ja tänään pitää muistaa katsoa voice of finland, rasittavaa kun ne teki viime kerralla vääriä päätöksiä pari ;), ja sitten meillä pitää katsoa neidin kanssa kaatumisohjelma, eli hauskat kotivideot ja silloin käkätetään.

4 kommenttia:

 1. Onpa taitava neiti <3 Meillä piirretään vielä pääjalkaisia ;) Mutta oma nimi sujuu jo lähes ihan yllättäen.

  Joo kyllä Linda Herranen olisi pitänyt valita ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. niin olis :), joo mä olen myös yllättynyt tuosta harppauksesta näihin piirustuksiin, pitääpä laittaa ylös että tapahtui ku ikää oli 3v ja 2kk. Meillä on myös puhe ollut todella kehittynyttä pitkään, mut sit fyysiset jutut on tullu vähän jälkijunassa.

   Poista
 2. Wau, taitava tyttö! :)
  Meillä myös piirretään mielestäni aika hienosti! Eevi on 2v8kk ja alkoi joku aika sitten ihan yhtäkkiä kirjoittamaan omaa nimeään, piirtämään kukkasia, aurinkoa ja naamoja.

  VastaaPoista
 3. Meillä tytöllä tuli kans ihan yht äkkkiä noissa piirustusjutuissa valtava harppaus yhdessä vaiheessa. Sitten tuli vähän taantumavaihetta, kun ei oikein jaksanut keskittyä.

  Tosi hienoja piiruksia teidän neiti kyllä jo tekee :)

  VastaaPoista