keskiviikko 9. tammikuuta 2013

Hei te siellä

Meillä ollaan täällä edelleen kipeänä, koko alkuvuosi mennyt jo näin. Tai no neidin taudit tuntuu olevan ohitse, sillähän oli korvatulehdus ja silmätulehdus. Nyt minä olen kauheassa räkätaudissa ja joo: silmätulehdus myös, enpä muista sellaista olleen sitten lapsiaikojen. Meillä alkoi eilen se kolmen viikon pikkulapsipsykiatrijakso, ja eilen sieltä oltiin meillä kotona, leikittiin, syötiin (ruoan toivat mukana) ja ulkoiltiin ja kivaa oli.Ilma oli mitä ihanin, aivan keväinen kun aurinko välillä pilkisti, lämpötila nollan paikkeilla. Peuhattiin lumessa ja heiteltiin lumipalloja. Tältä viikolta jää nyt ohi ne pikkulapsipsykiatripoliklinikkakäynnit (ei voi olla noin pitkä sana, mitenhän tuo sana jaetaan:)), siellä käy kuitenkin paljon vauvoja ja pieniä lapsia, ettei tartu silmätulehdus. Meille on tullut postista kivoja juttujakin, mutta niistä lisää myöhemmin.

Kivaa että moni on löytänyt jo tänne uuteen blogiin :D


6 kommenttia:

 1. Ihania kuvia mummun mussukasta:)

  VastaaPoista
 2. Hei me täällä :) Eilen oli kyllä mitä ihanin ilma!! Tänään on taas hirvee vinkka :/
  Meki ollaan oltu täällä kipeinä ja tänään sitte lääkäriin ettei olis mitään poskiontelontulehdusta.
  Paranemisia äitille :)

  VastaaPoista
 3. voi toi hattu on todella hieno! :) Saanko kysyä merkkiä?

  VastaaPoista
 4. Hei. Miksi käytte pikkulapsipsykiatrijaksoilla? Anteeksi jos on liian henkilökohtainen kysymys ja et halua vastata,ymmärrän. mukavaa talvea :) Sanniska

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. edellisestä blogistani voi lukea kun kesällä jouduin sairaalaan kun voimat loppui. Sairastan siis paniikkihäiriötä ja ahdistusta ym. päästiin asiakkaiksi tuonne pikkulapsipolille että saan neuvoja sanoittaa neidille kaikkea tapahtunutta ja millä tavalla toimia jotta sairauteni haittaisi mahdollisimman vähän neidin kasvua. Todella paljon apua ollaan kyllä saatu.

   Poista